Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ του ΚΩΣΤΑ ΔΟΥΚΑ


 alt
ΦΙΛΕ,
Ολόκληρη η Ελλάδα έχει γίνει παράνομα 2 Ανώνυμες Εταιρείες. Η μια είναι η Ελληνικό ΑΕ, για το πρώην αεροδρόμιο, και η άλλη η Ταμείο Ακίνητης Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ για ΟΛΗ την Ελλάδα.

Είναι φανερή η σημασία της ενεργοποίησης της πρώτης που θα χρησιμεύσει και ως πρόβα τζενεράλε για να περάσει μέσα σε μήνες ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ του πλούτου της χώρας σου σε ξένα χέρια μέσω της δεύτερης. Σημείωσε ότι στα «ξένα χέρια» συμπεριλαμβάνεται και η γιγάντια τράπεζα του Τουρκικού Στρατού που εποφθαλμιά τα λιμάνια και τα αεροδρόμια του δικού σου μοναδικού στην υδρόγειο Αιγαίου και όχι μόνο.
Λόγω της αντισυνταγματικής υπογραφής των 2 μνημονίων, όταν αυτοί λένε «αξιοποίηση» ή «ιδιωτικοποίηση» εσύ θα μεταφράζεις : «εκποίηση κοψοχρονιά».
Πράγματι τα λεφτά πάνε κατευθείαν στους τοκογλύφους για απεχθές χρέος που ούτε υπολογίστηκε αδιάβλητα, ούτε Εσύ το χρωστάς. Και που θα παραμείνει ακριβώς ΤΟ ΙΔΙΟ τώρα και μετά θα γίνει μεγαλύτερο !
Οπότε και οι θυσίες που υφίστασαι, για 40 χρόνια λένε αλλά είναι 100 και βάλε, πάνε στον βρόντο ενώ οι δωσίλογοι, αντί να φυλακιστούν και δημευθούν τα κλεμμένα τους, αλωνίζουν με νέα αμύθητα μεσιτικά κέρδη.
Στο Ελληνικό δίνεται η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ. Ή Εσύ ή αυτοί.
Αν κερδίσουν αυτοί : θα χτιστούν εκεί, στο μισό του, χιλιάδες υπερπολυτελείς κατοικίες για τους VIPs Εξουσιαστές της μονεταριστικής παγκοσμιοποίησης. Το άλλο μισό θα είναι οι σύγχρονοι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας, κήποι των βιλών αλλά και προστατευτικό τείχος συνάμα όπως ακριβώς και κατά την αρχαιότητα. Πράγματι, για να φυλάγονται από τη μανία των πεινασμένων υπηκόων, οι σύγχρονοι μονάρχες, αντί να κατοικούν επικίνδυνα διασπαρμένοι στις Κηφισιές και στις Εκάλες, θα ζουν εντός των πράσινων τειχών ενός παραμυθένιου γκέτο κοντά στην πόλη που, πέραν των πάνοπλων σεκιουριτάδων, θα έχει ασφαλή πρόσβαση σε τεράστια ιδιωτική παραλία με λιμάνι για τα σκάφη τους και σε ελικοδρόμια για τυχόν ώρα απόδρασης.
Αν κερδίσεις Εσύ, μαζί με όλους τους πατριώτες, θα οικοδομήσεις ένα μοναδικό Μητροπολιτικό Πάρκο για όλες τις επερχόμενες γενεές που η δική σου τόσο αδίκησε. Πάρκο αυτοχρηματοδοτούμενο από τα ήδη υπάρχοντα 480 κτήρια των 500.000 τμ και των ελεύθερων 6000 στρεμμάτων βάσει εγκεκριμένης από τους Δήμους μελέτης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Μια γιγάντια Δεξαμενή Σκέψης από το σύνολο του Λαού θα εμπλουτίσει τη μελέτη με καινοτομικές ιδέες αληθινής αξιοποίησης χωρίς να πουληθεί τίποτα. Χιλιάδες θέσεις εργασίας για τους άνεργους και τους εθελοντές νέους μας δημιουργούνται αντί των ψεύτικων και «μαύρων» των Ολυμπιακών εργολάβων τους.
Τελευταίο αλλά όχι έσχατο : Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ θα κρίνει τον πόλεμο για τη σωτηρία της ιστορικότερης στον κόσμο Πατρίδας. Έχουν αυτοπαγιδευτεί και δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Το τσουνάμι από το παλλαϊκό απελευθερωτικό μέτωπο θα σαρώσει τους δωσίλογους βροντοφωνάζοντας : ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΣΤ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου