Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Έκκληση για ΕθελοντέςΤο «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού» κάνειέκκληση για εθελοντές όλων των ειδικοτήτων! Έχουμε μεγάλη ανάγκη απόπαθολόγους γιατρούς καιφαρμακοποιούς. Η προσπάθεια μας συνοψίζετε με τα εξής λόγια του Καρδιολόγου Γιώργου Βήχα
«Είναι φανερές πλέον σε όλους οι επιπτώσεις της πολυεπίπεδης κρίσης που βιώνει η Ελληνική κοινωνία. Όσο βαθαίνει η οικονομική κρίση, όσο αυξάνει η ανεργία και η φτώχεια τόσο μεγαλώνει η ανασφάλεια, η κατάθλιψη, η απελπισία, και η απόγνωση των Ελλήνων! Πολύ σύντομα ένα σημαντικό κομμάτι του λαού μας θα στερείται βασικά αγαθά για την επιβίωση του και αυτό θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην απώλεια της κοινωνικής συνοχής που όχι μόνο θα επιδεινώσει την γενικότερη κατάσταση, αλλά θα δυσκολέψει και τον αγώνα για αντίσταση και ανατροπή των προδοτών που μας κυβερνούν!
Θεωρώ πως είναι Εθνικό χρέος η δημιουργία κοινωνικών δικτύων βοήθειας και αλληλεγγύης για να αντιμετωπίσουμε όλα τα παραπάνω!
Άμεσα πρέπει να δημιουργηθούν δύο τέτοια δίκτυα:
για την υγεία-- να εξασφαλίσουμε για όλο τον λαό την ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση σε γιατρούς, αλλά και τις ανάγκες του σε ιατροφαρμακευτικό υλικό!
για την σίτιση-- συγκέντρωση τροφίμων και διανομή τους σε όσους έχουν ανάγκη!»

Αρωγοί της προσπάθειας είναι:
- Δήμος Αργυρούπολης-Ελληνικού
- Δήμος Γλυφάδας
- Δήμος Αλίμου
- Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών «Σπίθα» του Μίκη Θεοδωράκη
- Κίνηση "Αυτοοργάνωση Πολιτών" του Νότη Μαριά
- και φυσικά πλήθος ανεξάρτητων πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου