Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε στα εγκαίνια του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού που θα γίνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, (δίπλα στο Ιατρείο, πρώην Αμερικανική Βάση) στις 15 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 20:00.
Οι συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης μαζί με μια ευαισθητοποιημένη ομάδα εθελοντών πολιτών των Δήμων Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης ευοδώθηκαν. Μετά από επίπονη προσπάθεια δύο μηνών, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού είναι έτοιμο να λειτουργήσει, στελεχομένο με εθελοντές γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, φαρμακοποιούς και απλούς πολίτες.
Σκοπός του Κοινωνικού Ιατρείου είναι να προσφέρει δωρεάν πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες με ελάχιστους ή μηδαμινούς οικονομικούς πόρους που κατοικούν στα όρια των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Αλίμου και Αγίου Δημητρίου, και στερούνται κοινωνικής ασφάλισης.
Στις 15 Δεκεμβρίου 2011 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού γιορτάζουν η ανθρωπιά, ο εθελοντισμός και η κοινωνική αλληλεγγύη.

Η παρουσία σας είναι για μας πολύ σημαντική, καθώς στοχεύουμε αυτή η πρωτοβουλία να εμπνεύσει και άλλες αντίστοιχες σε όλη την Αθήνα.
Σας περιμένουμε.
Με τιμή,
Η ομάδα του Μ.Κ.Ι.Ε.
Διεύθυνση Πολιτιστικού Κέντρου: Πρώην Αμερικανική Βάση Ελληνικού, 200μ μετά την Τροχαία Ελληνικού στο αριστερό σας χέρι.
Για περισσότερες πληροφορίες:
* Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης: 210-9961-973
* Γραμματεία Μ.Κ.Ι.Ε. :
Μαρία Ζαπατίνα 6945-385870

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου