Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ και συντονισμό

ΣΠΙΘΑ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Το κίνημά μας προχωράει ενωμένο και δυνατό μετά το συνέδριο που κάναμε και το πολιτικό συμβούλιο που εκλέξαμε .

Το πολιτικό συμβούλιο αφού συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε γραμματέα , αναπληρωτή γραμματέα και εκτελεστική επιτροπή συζήτησε τις προτάσεις για τις επί μέρους Επιτροπές εργασίας που θα συσταθούν όπως προβλέπει ο κανονισμός και επιπλέον Επιτροπές που θα χρειαστούν να δουλέψουν σε όλους τους τομείς των ενεργειών ενός κινήματος που στόχο έχει να δυναμώσει και να δουλέψει ενωμένο με όλες του τις δυνάμεις, όλους τους σπιθίτες - σπιθίτριες μαζί σαν μία γροθιά, χωρίς αποκλεισμούς.

Άλλωστε η δύναμη του κινήματός μας εκτός από την ιδεολογία μας είναι οι ίδιες οι σπίθες και τα μέλη τους, που χρειάζεται να μετέχουν όλοι όπου εκείνοι κρίνουν ότι μπορούν να προσφέρουν το καλύτερό τους και έτσι να νοιώθουν ενεργά μέλη ενός ζωντανού πολιτικού κινήματος.

Μία από τις

ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΩΓΗΣ

που συστάθηκε είναι η ομάδα ανάπτυξης του κινήματος και για την Αττική υπεύθυνοι είναι από το ΠΟ.ΣΥ ο Μανώλης Χατζηδημητρίου , ο Γιάννης Σαββόπουλος και ο Σταύρος Φώσκολος.

Παίρνουμε λοιπόν την πρωτοβουλία να καλέσουμε σε μία παναττική συνάντηση όλων των σπιθιστών - σπιθιστριών για να σας ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε για να μεταφέρουμε στο ΠΟ.ΣΥ. την γνώμη όλων των Σπιθών από την Αττική και να αρχίσουμε την εκλογή των τοπικών οργάνων και επιτροπών που προβλέπονται από τον κανονισμό λειτουργίας και τις τοπικές Ο.Ε.Δ. ( Ομάδες Εργασίας Δήμου )

Πιστεύουμε ότι αυτή πρέπει να γίνει όσο ποιο γρήγορα γίνεται και για αυτό το λόγο καλούμε την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 18:00΄ στα γραφεία μας ΕΡΜΟΥ 7 στον 6ο όροφο όλους όσους συμμετείχαν στην συντονιστική επιτροπή δράσεων ΑΤΤΙΚΉΣ πριν το συνέδριο, όλους τους εκπροσώπους των ΣΠΙΘΩΝ και όλους τους σπιθίτες - σπιθίτριες που θέλουν να βοηθήσουν για αυτό καθώς επίσης και να δούμε τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα από τις σπίθες στην Αττική ( Π.Χ. η συμμετοχή μας στα εγκαίνια του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού που θα γίνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, δίπλα στο Ιατρείο, πρώην Αμερικανική Βάση, στις 15 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 20:00 και όποια άλλη υπάρχει ).

Γιάννης Σαββόπουλος
Σταύρος Φώσκολος
Μανώλης Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου