Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

"Φωτιὰ στὴν ἄνομη φωτιά!", του Κώστα ΖΟΥΡΑΡΙ(Ὀδυσσέα Ἐλύτη: Ἆσμα ἡρωικὸ καὶ πένθιμο γιὰ τὸν χαμένο ἀνθυπολοχαγὸ τῆς Ἀλβανίας)

Σήμερα, ἱερομηνία γιὰ τὸ ἔπος τοῦ ’40, ὁ Ἑλληνικὸς Λαὸς ξανατίμησε τὴν Ἱερομνήμη του: «Μνήμη τοῦ Λαοῦ μου, σὲ λένε Πίνδο καὶ σὲ λένε Ἄθω», μᾶς παροτρύνει πάλι ὁ ἱεροπρόπος Ἐλύτης.

Συναγερμός – Η παταγώδης αποτυχία στις αποκρατικοποιήσεις φέρνει ξεπούλημα – Άρον άρον στο σφυρί το Ελληνικό!- Πωλείται όσο όσο το Ελληνικό – Στα σκουπίδια οι μακέτες Αθεμπίγιο
- Ζωηρό ενδιαφέρον από Άραβες για τη δημιουργία πίστας για Φόρμουλα 1
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α απο το ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΠΙΘΑ
Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
Αγαπητέ φίλε/φίλη, 

Η κυβέρνηση του Μνημονίου οδηγεί την Ελλάδα στην ολική καταστροφή. 

Ο Μίκης Θεοδωράκης και το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών σε καλεί να συμμετάσχεις στον αγώνα για την απαλλαγή της Πατρίδας μας από την ξένη Κατοχή και την Εξάρτηση.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟΛυπάμαι, Ειλικρινά λυπάμαι πολύ...
 
Ειλικρινά  σήμερα κάθισα να ακούσω το μήνυμα του Πρωθυπουργού της χώρας με μια κρυφή ελπίδα ότι επί τέλους κάτι θα πει και κυρίως την ΑΛΗΘΕΙΑ,
Γι αυτό το μεσημέρι αφού διάβασα μια πρώτη ανάλυση της χθεσινής συμφωνίας στην Ευρώπη εξέφρασα την ευχή ότι επί τέλους ίσως ακούσουμε κάτι το πολύ σημαντικό από τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης..

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

28 Οκτωβρίου 1940 είπαμε ΟΧΙ στον Φασισμό & τον Ναζισμό- Σήμερα 28 Οκτωβρίου 2011 λέμε ΟΧΙ στα χρέη, ΟΧΙ στην Τρόικα, ΟΧΙ στις Τράπεζες

" Άλλωστε κανείς από την εποχή του Μιλτιάδη ακόμα δεν τόλμησε να πει στους Έλληνες κατά πρόσωπο το περίφημο «Παραδίδω ένα μέρος της Εθνικής μας Αυτοτέλειας στους ξένους», όπως ο σημερινός πρωθυπουργός. Εκεί λοιπόν θα μείνουμε; Στα χρέη, στους τόκους, στους Τροικανούς, στον κ. Ράιχενμπαχ;"


Σήμερα 28 Οκτωβρίου 2011,  71 χρόνια μετά το ιστορικό ΟΧΙ για το λαό μας που έδωσε το αίμα του στα αλβανικά βουνά πολεμώντας με τη ψυχή του τον φασισμό για μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα . Μέρα μνήμης και σεβασμού, προς τους ήρωες του 40. Μέρα ιστορική για τον ελληνισμό από άκρου εις άκρον της γης, δεν υπάρχει πιστεύουμε καλύτερο επετειακό κείμενο για να αναρτήσουμε από την ομιλία του ηγέτη μας, του μεγάλου Έλληνα πατριώτη, του παγκόσμιου Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, στο Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣΗ ΣΚΥΛΛΑ ΞΕΨΥΧΑ, Η ΧΑΡΥΒΔΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ - του Όθωνα ΙακωβίδηΤο ένοχο καθεστώς πολιτικό σύστημα, καταρρέει κάτω από το ασήκωτο βάρος του μεγάλου εγκλήματός του και των ασήκωτων ψευδών του.
Αυτό είναι το καλό νέο.
Το κακό, είναι πως μαζί του παρασέρνει ολόκληρο το οικοδόμημα της συνοχής της Ελληνικής κοινωνίας.
Έχει γαντζώσει τα γαμψά του νύχια στο κορμί της Ελλάδας και τα βρωμερά χνώτα του δεν το αφήνουν ν' ανασάνει και να λευτερωθεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΠΙΘΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Άρθρο 1.  ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ  ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
Η δημοκρατική οργάνωση αποτελεί την θεμελιώδη αρχή της λειτουργίας του κανονισμού αυτού.
  • Πηγή κάθε εξουσίας των οργάνων του κανονισμού αυτού, είναι η βάση του Κινήματος, οι ΣΠΙΘΕΣ .

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


Η κυβέρνηση σύρει τον ελληνικό λαό σε μια ακόμη, παγίδα. Το κούρεμα και η εποπτεία που σκοπεύει η Ε.Ε. να επιβάλει σε συνεργασία με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου στη χώρα, οδηγεί τον λαό μας σε μεγαλύτερη φτώχεια και υποδούλωση. Δεν αποτελεί λύση αλλά συμφορά για τον λαό.

Κοινή Έκκληση για τη Σωτηρία των Λαών της Ευρώπης από δεκάδες προσωπικότητες της πολιτικής, των γραμμάτων και των τεχνών από πολλές χώρες της Ευρώπης


 

Εξήντα πέντε χρόνια μετά την ήττα του ναζισμού και του φασισμού, οι λαοί της Ευρώπης αντιμετωπίζουν σήμερα μια δραματική απειλή, όχι στρατιωτική αυτή τη φορά, αλλά οικονομική, κοινωνική και πολιτική.
Mια νέα «Αυτοκρατορία του Χρήματος» επιτίθεται εδώ και 18 μήνες, συστηματικά, στη μία ευρωπαϊκή χώρα μετά την άλλη, χωρίς να αντιμετωπίζει ουσιαστική αντίσταση.

Στην Καβάλα το 1ο συνέδριο της Σπίθας - Το παρών θα δώσει ο Μίκης ΘεοδωράκηςΣτην Καβάλα πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 1ο συνέδριο της κίνησης ανεξάρτητων πολιτών στις 4-8 Δεκεμβρίου. 

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ - Της Naomi Klein (Video)


η θεωρία του «Σοκ και Δέος» της Νάομι Κλάϊν

δείτε τα video παρακάτω


Μίκης Θεοδωρακης : Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ! (VIDEO )


Οι ξένοι μας βάζουν όλο και πιο βαθειά το μαχαίρι. 

Μας προκαλούν προσβλητικά κάθε μέρα και περισσότερο και μας οδηγούν σε έκρηξη, που πιθανόν να καταστρέψει και τους ίδιους.

Όλη η αλήθεια για την δανειακή σύμβαση, Του Καθηγητή Γιώργου Κασιμάτη
ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ

Γιώργου Κασιμάτη, Ομότιμου Καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ Γράφει ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΝΕΑΡΧΟΥ Πρέσβυς ε.τ.


ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΝΕΑΡΧΟΥΜε χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Περικλής Νεάρχου, πρέσβης επί τιμή, επιφανής «Φίλος της  Κίνησης»  από την ίδρυσή της, είναι από σήμερα μέλος της Προσωρινής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών. 

Για το Γραφείο Τύπου Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών
Ιωάννα Κολοβού

Αναδημοσιεύουμε άρθρο του Περικλή Νεάρχου από το ΠΑΡΟΝ 23/10/11

ΤΙ ΚΡΙΜΑ..... - του Όθωνα ΙακωβίδηΟ Μϊκης Θεοδωράκης, εξουθενωμένος από την (για άλλη μιά φορά) α-νοησία  της "Αριστεράς"  μπροστά σε εθνικό κίνδυνο πρώτου μεγέθους (την παράδοση της Ελληνικής κοινωνίας σε ξένα χέρια) αναγκάζεται να αναφωνήσει, φανερά απαγοητευμένος: "Κρίμα ...."

180 ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ή ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ; - του Σάκη Κουβάτσου


Ακόμα ένα σενάριο φαντασίας έβαλε σε λειτουργία το σύστημα  για να αποπροσανατολίσει τον ελληνικό λαό.

Τι λέει η υπόθεση του νέου θεατρικού έργου;

180 ή εκλογές!

Καταπληκτικό σενάριο με ηθοποιούς το βαρύ πυροβολικό του κυβερνητικού κόμματος.

Αναλυτικότερα επί της υπόθεσης του έργου. 

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ«Η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αναγνωρίζει το παρόν πολιτικό σύστημα, γιατί το θεωρεί όργανο της ξένης εξάρτησης και για το λόγο αυτό τοποθετείται απέναντι του». Μίκης Θεοδωράκης, Βελλίδειο Θεσσαλονίκης, 27 Φεβρουαρίου 2011. 

Συναίνεση, συγκυβέρνηση και χρεοκοπία, του Γιώργου ΚατρούγκαλουΟρη ντροπής εκοίταζα και μαύρης  καταισχύνης (…)
Εβλεπα τόσους εμπτυσμούς, ραπίσματα, κολάφους,
και μούντζες αναρίθμητες από προγόνων τάφους (…)
Γεώργιος Σουρής, «Ρωμιός», 29/8/1909
Οι «μούντζες», τα «ραπίσματα» και οι «εμπτυσμοί» απευθύνονταν, όπως και σήμερα, προς το σύνολο σχεδόν του πολιτικού συστήματος της χώρας, στο ανάλογο σκηνικό που είχε προκύψει μετά την «πτώχευση» του 1893 και τον (πρώτο) διεθνή οικονομικό έλεγχο. Τότε το παλαιό πολιτικό προσωπικό αναζήτησε τη λύτρωσή του (όχι τη λύτρωση του τόπου) μέσω της «συναίνεσης» μεταξύ των μερίδων του. Ακριβώς όπως στις μέρες μας κύκλοι της πολιτικής και μεγαλοπαράγοντες των ΜΜΕ και της οικονομίας απεργάζονται σενάρια «μεγάλου συνασπισμού» ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.

ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ ... στο πλευρό των παιδιών

Πως συνδέουμε το κομμένο ρεύμα (το ρολόι της ΔΕΗ)


Ο Νοτης Μαριάς για τις μυστικές διαβουλεύσεις 24-10-11

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ


Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com

Νέο ξεκίνημα για την «Σπίθα»Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν όλο και πιο ραγδαία, επιτάσσοντας μια εξίσου ταχεία αντίδραση από την μεριά της κίνησής μας. Για αυτό τον λόγο εμείς, η κίνηση ανεξάρτητων πολιτών, προχωρούμε σε ανασυγκρότηση των δυνάμεών μας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣΗ Σπίθα υπήρξε μια ιδέα που επηρέασε τον Λαό μας γρηγορότερα και πλατύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε, σε σημείο που να εκπλαγούμε κι εμείς οι ίδιοι και να βρεθούμε ουσιαστικά απροετοίμαστοι μπροστά στα τεράστια προβλήματα που έθετε η οργανωτική ανάγκη για μια αρχική και στοιχειώδη έστω ενιαιοποίηση-μορφοποίηση της Κίνησης αυτής.

Η Όλγα και η Τάνια Γεριτσίδου για την προσφυγή στη Χάγη


Ο Γιώργος παραχωρεί την Ελλάδα στους Γερμανούς και τους Έλληνες στους δουλεμπόρους των αγορών, του Διομήδη ΣτάθηΤην Τετάρτη θα αποφασιστεί ο απόλυτος εξευτελισμός των Ελλήνων από τους Ευρωπαίους δήμιους. Ο Πρωθυπουργός που έφερε σε πέρας το έργο του, να καταστρέψει την Ελλάδα και να βγάλει το απύθμενο μίσος του προς τον Ελληνικό λαό, περιχαρής πλέον, θα μπορεί να ονειρεύεται το μέλλον του ως ο άνθρωπος που υποδούλωσε την Ελλάδα.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Έκκληση για τη σωτηρία της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού συνένταξαν και υπέγραψαν 13 αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης με στόχο την κοινή πορεία των πολιτικών δυνάμεων ή όπως χαρακτηριστικά γράφουν «μια κυβέρνηση σωτηρίας της πατρίδας».
Οι 13 υπογράφοντες υπογραμμίζουν  πως η Ελλάδα δεν βρίσκεται σήμερα υπό στρατιωτική κατοχή, αλλά βρίσκεται ξανά μπροστά σε αντίστοιχου ιστορικού μεγέθους τραγωδία. «Σήμερα διακυβεύεται η εθνική ανεξαρτησία, καταπατείται το Σύνταγμα και υποθηκεύεται η επιβίωση μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού», σημειώνουν.
Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως αυτή η κίνηση έχει τεράστια ηθική και πολιτική αξία, «Σήμερα που πυκνώνουν τα σύννεφα στον ουρανό της χώρας. Αυτή η γενιά που δεν λύγισε τις πιο δύσκολες ώρες της ιστορίας της πατρίδας μας, μας καλεί σήμερα σε συστράτευση για να αποτρέψουμε μία νέα καταστροφή», είπε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας, την «ανεπιφύλακτα θετική απάντηση» στην έκκληση και διαβεβαιώνοντας ότι «θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε την ευρύτερη δυνατή ενότητα για την ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής του Μνημονίου».
Ολόκληρο το κείμενο – έκκληση

Εκχώρηση κυριαρχίας χωρίς 180 ψήφους στην Βουλή = Εδώλιο!Με αντάλλαγμα την εθνική κυριαρχία, οι Γερμανοί κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο οι Γάλλοι, μας υπόσχονται απλά... παραμονή στην ευρωζώνη.

Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΗ 2011(αν ΟΧΙ νωρίτερα) λεμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Του Κώστα Δούκα
  
Αυτή την 28η Οκτώβρη δεν θα γίνει επέτειος.
Δεν έχουμε ανάγκη επέτειακα να γιορτάσουμε το ΟΧΙ .
Δε γουστάρουμε εθνική επέτειο ανδρείας σε μια εποχή δειλίας.
Ανάγκη έχουμε να το βιώσουμε.
Να φωνάξουμε ηρωικά, με όλη τη δύναμη της ψυχής μας
ΟΧΙ δεν δέχομαι άλλο να ποδοπατήσουν τη ζωή μου.

EΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 44 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

Ο κατάλογος των συμβούλων για 13 αποκρατικοποιήσεις


Τον κατάλογο των συμβούλων για τα 13 προγράμματα αποκρατικοποιήσεων που θα τεθούν σε εφαρμογή το 2011 και το 2012 έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.


ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Νομικοί σύμβουλοι: Παπακωστόπουλος και συνεργάτες Π. Ελγέρης και Απ. Γέροντας. Νομικός σύμβουλος επί θεμάτων δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αλλοδαπού δικαίου: DEWEY & LEBOEUF LLP.

Σχέδιο Καταστατικού προς διαβούλευση και συναπόφαση για την ίδρυση ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "Φίλοι Ελληνικού"

 

Η "Σπίθα Αγώνα Ελληνικού"  θέτει προς διαβούλευση και συνδιαμόρφωση κοινής θέσης,  με Δημοτικές Αρχές, Δημοτικές Παρατάξεις, Κοινωνικούς φορείς, Κοινωνικά Κινήματα, και πολίτες, σχέδιο του μέλους της Κώστα Δούκα για από κοινού συναπόφαση  ίδρυσης μη κερδοσκοπικής εταιρείας για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού υπό την επωνυμία "Φίλοι Ελληνικού".

Γιώργος Δελαστίκ: “Έγκλημα η εκποίηση δημόσιας περιουσίας σήμερα”Επί εσχάτη οικονομική προδοσία πρέπει να δικαστούν και, φυσικά, να καταδικαστούν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και όσοι υπουργοί της κυβέρνησής του βάλουν την υπογραφή τους σε οποιαδήποτε συμφωνία ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας σήμερα! 

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ"ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/10 ΣΤΙΣ 7μμ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (πρωην αμερικανικη βαση)

Απαγόρευση χρήσης χημικών ουσιών απο τις Δυνάμεις Δημόσιας Τάξης ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος ΑθηνώνΜε αφορμή το θλιβερό γεγονός του θανάτου διαδηλωτή στη διάρκεια των κινητοποιήσεων της 20-10-2011, επανήλθε στο προσκήνιο η επικινδυνότητα της χρήσης χημικών ουσιών – δακρυγόνων από τις δυνάμεις επιβολής της Δημόσιας Τάξης.

Μια κυβέρνηση σαν... οπερέτα

thumb

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την εγκα­τάστασή της στην Ελλάδα, η τρόικα - εκμεταλλευόμενη την αδυναμία, αδράνεια, ανικανότητα και υποχωρητικότητα της κυβέρνησης -εξελίσσεται στο πραγματικό σύστημα εξουσίας, γύρω από το οποίο υποχρε­ώνονται να κινηθούν τα πάντα. Ακόμη και αυτή η εκλεγμένη κυβέρνηση του τόπου!

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Η πρώτη προσφυγή για το χαράτσι της ΔΕΗ κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας από τους "Έλληνες Φορολογούμενους"Με προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας, οι νόμιμοι εκπρόσωποι του σωματείου "Έλληνες Φορολογούμενοι", ζητούν την ακύρωση της υπουργικής απόφασης για το χαράτσι της ΔΕΗ.

Και επίσημα κατοχικός πρωθυπουργός: Δεν παραιτείται αλλά παραδίδει τα κλειδιά


Και επίσημα κατοχικός πρωθυπουργός: Δεν παραιτείται αλλά παραδίδει τα κλειδιά
Τα… ιμάτια της χώρας μας φαίνεται πως μοιράζονται στις μαραθώνιες διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες με κύριο αντικείμενο το «κούρεμα» του χρέους, λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Πανελλήνια ΕΞΕΓΕΡΣΗ: 10.000.000 Έλληνες ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!Ας γίνει επιτέλους κάποια αλλαγή σε αυτή την χώρα, ας βγούμε όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας στους δρόμους και ας διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση! Κάθε μέρα είναι και χειρότερα, κάθε τόσο η κυβέρνηση μας σώζει από την καταστροφή, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!!!!!!!

Ο Ακαδημαϊκός κ. Βασίλειος Μαρκεζίνης στο Αχελώος tv και το Μάκη ΜάκκαΓια το οικονομικό πρόγραμμα διάσωσης της χώρας. 
Πόσα Μνημόνια πρέπει να μας φορτώσουν στην πλάτη, προτού καταλάβουμε, ότι η φιλοσοφία τους δεν συνταιριάζει με την ανάγκη να έχομε ανάπτυξη;  
Το φάρμακο των μνημονίων απέτυχε και αυτοί συνεχίζουν να μας το δίνουν  
Θυμηθείτε π.χ. πώς μας έλεγαν πέρυσι πως «τέλος τα μέτρα», ή «φτάσαμε πάτο», ή «θα βγούμε στις αγορές το 2011».
Κάθε ένα-δυο μήνες, η κυβέρνηση «σώζει την Ελλάδα», «ξαναδίνει ανάσα»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΠΙΘΑΣ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΣΠΙΘΑ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΣΠΙΘΑ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


Στις 17 Οκτωβρίου 2011 συνεδρίασε η 1η Γενική Συνέλευση της Σπίθας Αγώνα Ελληνικού.
Κατά την συνεδρίαση έγινε ενημέρωση γύρω από τις δράσεις της νέας Σπίθας, η οποία έχει ως γεωγραφική έδρα τη δημοτική κοινότητα Ελληνικού του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.
 Η νέα Σπίθα είναι και συγχρόνως ΘΕΜΑΤΙΚΗ, με αντικείμενο  τον συντονισμό του ΑΓΩΝΑ και την κινητοποίηση  όλου του πληθυσμού του Λεκανοπεδίου Αττικής, στην ανάγκη δημιουργίας ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΠΑΡΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ. (Μ.Π.Ε.).

TV ΣΠΙΘΑWatch live streaming video from mikistheodorakiskap at livestream.com

Γερμανικές αποζημιώσεις

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος αναρτούμε και την εκπομπή της κυρίας Μιχαλονάκου από το KONTRA TV

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - από τη γαλλική σατιρική εκπομπή Guignols

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ: Η Ελλάδα δεν είναι χρεοκοπημένη, οδηγείται σκόπιμα στην πτώχευση, Του Βασίλη Βιλιάδρδου


Η Ελλάδα δεν είναι χρεοκοπημένη, οδηγείται σκόπιμα στην πτώχευση, ενώ οι οφειλές της Γερμανίας αποτελούν ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της, εάν και εφόσον αποφασίσει επιτέλους κάποια Ελληνική κυβέρνηση να τις διεκδικήσει


“Τα βαθύτερα αίτια πίσω από τα γεγονότα, τα οποία οδηγούν μία πάμπλουτη, πολλαπλά προικισμένη χώρα, όπως για παράδειγμα την Ελλάδα, στα ελλείμματα στην υπερχρέωση και στην υποδούλωση, είναι η μακροχρόνια, απόλυτα αιτιολογημένη έλλειψη εμπιστοσύνης των Πολιτών προς την Πολιτεία – προς την Πολιτική, προς τους Θεσμούς, προς το «πλαίσιο» λειτουργίας (επιχειρηματικό, φορολογικό κα.), καθώς επίσης προς τις πάσης φύσεως υπόλοιπες «εξουσίες» (ΜΜΕ, συνδικαλιστικές οργανώσεις κλπ.)”.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ