Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Πρόταση Εκλογικής Στρατηγικής του Μέτωπου Ελληνικής Λαικής Δημοκρατικής Αντίστασης– ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.Στην πρόσκληση του εμπνευστή μας Μίκη Θεοδωράκη για Μέτωπο Ελληνικής Λαικής Δημοκρατικής Αντίστασης ( ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.) που θα διεκδικήσει την λαική εντολή στις επόμενες εκλογές, προτείνουμε παρακάτω τις φάσεις του αγώνα και την επικοινωνιακή πολιτική που θα βοηθήσει στην πραγμάτωση του στόχου. Στοδιάγγελμα του ο Μίκης καταλήγει:

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΚΚΛΗΣΗ από το «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού»Το «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού» φιλοδοξεί να ξεκινήσει την λειτουργία του πολύ σύντομα και καλεί γιατρούς και φαρμακοποιούς να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτήν την τόσο σημαντική κοινωνική προσφορά.

Επιβολή ειδικού τέλους στα ακίνητα – Ενημέρωση από Δικηγορικό Σύλλογο ΠειραιάΑρκετές είναι οι ∆ηµοτικές Αρχές του λεκανοπεδίου, αλλά και ολόκληρης της επικράτειας, που στέκονται στο πλευρό των πολιτών είτε εκδίδοντας ψηφίσµατα συµπαράστασης για το έκτακτο τέλος που η Κυβέρνηση έχει επιβάλει προς τους πολίτες µέσω των λογαριασµών της ∆ΕΗ, είτε ακόµη συλλέγοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά για οµαδικές προσφυγές, όπως οι ∆ήµοι Αχαρνών και Φυλής, Νέας Φιλαδέλφειας, Ιλίου, Νέας Ιωνίας, Περιστερίου, Κορυδαλλού, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Σαρωνικού, οι οποίοι καθηµερινώς πληθαίνουν. Η ∆ΕΗ έχει ξεκινήσει την αποστολή λογαριασµών µε το τέλος ακινήτων, το οποίο για το 2011 θα καταβληθεί σε δύο δόσεις. Στους λογαριασµούς περιλαµβάνεται µήνυµα που αναφέρει ότι σύµφωνα µε το Ν. 4021/2011 η ∆ΕΗ είναι υποχρεωµένη να συνεισπράττει µε τους λογαριασµούς ρεύµατος το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούµενων ∆οµηµένων Επιφανειών και στην περίπτωση µη εξόφλησης µέχρι την ηµεροµηνία λήξης του λογαριασµού αυτού, να προβαίνει στην έκδοση εντολής διακοπής ρεύµατος. Ο ∆ικηγορικός Σύλλογος Πειραιώς ανταποκρινόµενος στο αίτηµα των τοπικών κοινωνιών, όπως αυτό εκφράστηκε δια των περιφερειακών ∆ήµων και τηρώντας τον θεσµικό του ρόλο, αλλά και την δεδηλωµένη του αρχή για ενεργή παρουσία στα κοινωνικά δρώµενα και ζητήµατα, αποφάσισε να παράσχει την αιτηθείσα συνδροµή προς τους πολίτες, ενηµερώνοντας τους για τα ακόλουθα :

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Nεοφιλέλληνες


ΦΙΛΟΙ,
Αναπτύσσεται ένα κίνημα Νεοφιλελλήνων που ξεκινά από τους Γάλλους.
Μετά την ενημέρωση που κάναμε, κατόπιν πρόσκλησής τους, στο Σωματείο Δημοκρατικών Γάλλων στην Ελλάδα, παράρτημα του διεθνούς αντίστοιχου, μας έστειλαν για υπογραφή την petition πιο κάτω http://www.m-pep.org/spip.php?article2439 . Όσοι το επιθυμούν μπορούν να το πράξουν.
Με την ευκαιρία επισυνάπτεται και η εισήγησή μας στα Γαλλικά περί των Κινημάτων στην Ελλάδα που μας ζήτησαν, για τυχόν χρήση σε άλλους ξένους που τυχόν γνωρίζετε.
Είναι τέτοια η διαβολή της χώρας μας από τους δωσίλογους διεθνώς, που κάθε προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας είναι επιβεβλημένη.
ΦΙΛΙΚΑ,
Κ.Δούκας
Το κείμενο έχει ως εξής:

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΣυναγωνιστές και συναγωνίστριες,
Κατά την χθεσινή γενική εφ όλης της ύλης συνεδρίαση της Ε.Υ.Α παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις που σας ζητάμε να κοινοποιήσετε στους εκπροσώπους που εκλέχτηκαν για σύνεδροι στο συνέδριό μας.

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΟ TΟΥ ΚΑΠ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ


Από νωρίς το πρωί (4:30 π.μ.) της 17 Νοέμβρη 2011 τολμηροί Σπιθιστές από το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη, ανάρτησαν ένα μεγάλο πανό διασπιθικής συνεργασίας στο κτήριο του παλιού Ακροπόλ, απέναντι από το Πολυτεχνείο.