Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠ-ΣΠΙΘΑ
Προς τις οργανώσεις του Κ.Α.Π.
Συναγωνιστές, μέχρι την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012, σας παρακαλούμε να αποστείλετε τον πλήρη κατάλογο των μελών της Σπίθας σας, αναγράφοντας πέραν του ονόματος, το επάγγελμα, τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα, e-mails) και σε ποιους μαζικούς φορείς ή συλλόγους συμμετέχουν δραστήρια, προκειμένου να ενημερώσουμε το μητρώο μελών μας. Η αποστολή αυτών των στοιχείων θα γίνεται από τώρα και στο εξής στο τέλος κάθε μήνα για να μπορούμε να αποτυπώνουμε την μαζικοποίηση των οργανώσεων μας.


Σας παρακαλούμε επίσης να μας αποστείλετε μία σύντομη περίληψη της δράσης σας, για το χρονικό διάστημα από την συγκρότησή σας, να μας ενημερώσετε κάθε πότε συνεδριάζετε και αν υπάρχει σταθερό μέρος συνεδριάσεων.
Τέλος σας παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή με την οικονομική επιτροπή του Κινήματος την οποία αποτελούν οι συναγωνιστές Ιωάννα Κολοβού, Γιάννης Σαββόπουλος και Ανδρέας Τσιφτσιάν στο τηλέφωνο των γραφείων της Αθήνας 210-32-33-877, προκειμένου να συνεννοηθείτε σχετικά με την αποστολή της μηνιαίας συνδρομής των μελών για την αντιμετώπιση των εξόδων του Κινήματος σε κεντρικό επίπεδο, η οποία καθορίστηκε σε 2,5 ευρώ αρχής γενομένης από τον μήνα Φεβρουάριο.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Το ΠΟ.ΣΥ. του Κ.Α.Π. - Σπίθα
Αθήνα 21 Φεβρουαρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου