Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! sos!!


Παρακαλώ να ενημερώσετε με e-mail όλους τους Συνσπιθιστές για μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να έχουν μαζί τους,γιατί προφανώς πολλοί θα κατέβουν για πρώτη φορά σε τέτοια διαδήλωση και δεν μπορούμε οι υπόλοιποι να κουβαλάμε κανένα αντίσκηνο μαζί μας για να καλύψουμε τυχόν ανάγκες.


Παίρνουμε από το φαρμακείο Maalox ή Riopan.

To Maalox είναι μεγάλο μπουκάλι που όταν το χρησιμοποιούμε χωρίς ψεκαστήρα το μεγαλύτερο μέρος του πέφτει κάτω,γι'αυτό όσοι μπορούν να το βάλουν σε γεμιστήρα με ψεκαστήρι(όπως αυτό του Άζαξ,πουλάνε στα σούπερ μάρκετ άδεια),αραιωμένο με νερό,για να είναι πιο εύχρηστο.2 μέρη maalox-1 μέρος νερό.

Το riopan είναι σε μικρά φακελάκια και είναι πιο εύχρηστο.Να πάρετε μαζί σας όλα τα φακελάκια του κουτιού.

Και τα δύο τα χρησιμοποιούμε ΑΦΟΥ πέσουν τα χημικά.ΟΧΙ ΠΡΙΝ.Δρουν όσο είναι ακόμη υγρά,καθώς τότε απορροφούν το χημικό,αν τα βάλετε πριν και στεγνώσουν δεν προστατεύεστε.

Βάζουμε κάθε φορά που πέφτει χημικό και όποτε αισθανόμαστε δυσφορία.Το τοποθετούμε κάτω από τα μάτια και γύρω από τη μύτη και το στόμα.
Βάζουμε και μια ποσότητα στο φουλάρι που έχουμε μαζί μας (εδώ συμφέρει το maalox στη χρήση πιο πολύ) και το κρατάμε στη μύτη και το στόμα για να αναπνεουμε καλύτερα.Σε περίπτωση δυσκολίας στην αναπνοή το πίνουμε,μια γουλιά είναι αρκετή.(κανονικά είναι για πόσιμη χρήση,για διαταραχές στο στομάχι,μη φοβάστε).

Κασκόλ,φουλάρι, κάποιο κομμάτι μαλακό ύφασμα,το οποίο δεν λυπάστε να κακομεταχειρίστείτε.Αν γίνεται εκτός του κασκόλ που θα φοράτε,να έχετε και ένα έξτρα πανί.

Μπουκάλι νερό,έστω μικρό,οπωσδήποτε.Τα περίπτερα κλείνουν,και αν μείνουμε αρκετά,δεν θα αντέξετε.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Αναστασία Τερτιλίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου