Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ 11/3/2012


Αγαπητοί Συναγωνιστές
Σας γνωρίζουμε ότι οριστικοποιήθηκε ο χώρος που θα φιλοξενήσει την Παναττική Συνέλευση της προσεχούς Κυριακής 11/3/2012, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Πρόκειται για αίθουσα χωρητικότητας 250 περίπου ατόμων, στον 5ο όροφο του Μεγάρου Ορκωτών Λογιστών, στην οδό Καποδιστρίου 28 (συμβολή με την οδό Πατησίων) στην Ομόνοια.
Οφείλουμε να σεβαστούμε τον χώρο που θα μας φιλοξενήσει και όταν αποχωρήσουμε να τον παραδώσουμε στην κατάσταση που θα τον παραλάβουμε, αρχής γενομένης από την είσοδο του Μεγάρου.
Η Συνέλευση θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. και η αίθουσα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 5 μ.μ. Για τον λόγο αυτό ας φροντίσουμε να είμαστε συνοπτικοί και ουσιαστικοί για να μην υπάρξει απώλεια χρόνου.
Ο σκοπός της Συνέλευσης είναι να ακουστούν και να τοποθετηθούν κυρίως τα απλά μέλη των Σπιθών, που ούτε στο Συνέδριο συμμετείχαν, ούτε στο ΠΟ.ΣΥ. είναι, ούτε μετέχουν στην ΕΠΙ.ΝΟ. Αττικής. Βεβαίως ένα κύριο θέμα συζήτησης είναι η δράση και η οργάνωση της Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης, που ψηφίστηκε χτες ότι θα γίνει οριστικά στις 24 Μαρτίου.
Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι και οι αναπληρωματικοί των Σπιθών, να ενημερώσουν όλα τα μέλη της Σπίθας ʽτους.
Σκοπός είναι η μαζικοποίηση του Κινήματος και η ουσιαστική ενεργοποίηση των μελών ʽτου.

Από τη Γραμματεία της ΕΠΙ.ΝΟ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Στάθης Κατσίπης
Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών "Σπίθα" - Μίκης Θεοδωράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου