Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012


Αγαπητοί Συναγωνιστές,
παρά τις ειρηνικές διαμαρτυρίες μας, το κράτος του Μνημονίου μας χτυπά κάθε φορά με δακρυγόνα και με χρήση βίας σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει πολύ καλά (αυτό της πλατείας Συντάγματος) για να μας αποτρέψει να εκφράσουμε με δημοκρατικό τρόπο την αντίθεσή μας τόσο στην χουντική πολιτική αυτών που μας κυβερνούν, όσο και στην οικονομική εξαθλίωσή που μας επιβάλουν.

Θυμούμενοι άλλους τρόπους αντίστασης και ανυπακοής, αυτών των Μαραθώνιων Πορειών Ειρήνης του Λαμπράκη των εποχών του ’63, η ΣΠΙΘΑ ανέλαβε την διοργάνωση της Μαραθώνιου Αντιμνημονιακής Πορείας στις 24 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο στις 08:00 στον Τύμβο του Μαραθώνα.
Στόχος μας είναι να ξεσηκώσουμε όλους τους πολίτες και όλους τους δημοκρατικούς φορείς, σε μια Παλλαϊκή πορεία, που θα καταλήξει στο Καλλιμάρμαρο μετά το πέρασμά της από πολλούς δήμους της Αττικής.
Η συμμετοχή των πολιτών πεζή ή και μηχανοκίνητα, από τον Τύμβο του Μαραθώνα αλλά και από οποιοδήποτε τμήμα της διαδρομής (βάση του επισυναπτόμενου προγράμματος της πορείας) θα πραγματοποιηθεί συμβολικά μία ημέρα πριν την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.
Με το τέλος της πορείας θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο Αντιμνημονιακή Συναυλία από γνωστούς καλλιτέχνες με ψηφίσματα κατά του μνημονίου, των εφαρμοστικών νόμων αλλά και του τρόπου που τα επέβαλε η κυβέρνηση του μνημονίου. Θα ανακοινωθούν και οι κοινές ειρηνικές δράσεις μας κατά τον εορτασμό της εθνικής εορτής της επετείου της 25ης Μαρτίου.
Απευθυνόμαστε σε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις, τους επαγγελματικούς φορείς, τους συλλόγους, τις λαϊκές συνελεύσεις των πλατειών όλων των πόλεων και των Δήμων όλης της Ελλάδος, τα ξένα κινήματα συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό και σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις 24 Μαρτίου 2011
Η πορεία θα είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες και όλους τους φορείς. Η Μαραθώνιος Αντιμνημονιακή Πορεία είναι μια κοινή διαμαρτυρία όλων μας.
Οι φορείς που θα μετάσχουν μπορούν να αναρτήσουν αεροπανό καλέσματος στις περιοχές που δραστηριοποιούνται, καθώς και να μετάσχουν στην Μαραθώνιο Αντιμνημονιακή Πορεία με πανό ή πλακάτ διαμαρτυρίας δηλώνοντας τον φορέα που εκπροσωπούν.
Παρακαλείστε έως τις 11 Μαρτίου να μας κοινοποιήσετε αν θα συμμετέχετε στην Μαραθώνιο Αντιμνημονιακή Πορεία, για να αναρτηθεί ο σχετικός πίνακας των συμμετεχόντων φορέων και να αναφερθείτε και στα σχετικά δελτία τύπου.
Για την οργανωτική Επιτροπή της Πορείας
Ομάδα Συντονισμού Δράσεων Επιτροπής Νομού Αττικής

Υπεύθυνος επικοινωνίας Γιώργος Αλαϊάδης
Τηλ επικοινωνίας 210-6138267 φαχ: 210-6138221 κινητό:693-6.000.000
Κεντρικά γραφεία ΚΑΠ 210-3233877

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου