Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΠ.ΝΟ


Αγαπητοί Συναγωνιστές
Σας ενημερώνουμε για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και Συνελεύσεις :
1. Την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 στις 7 μ.μ. στη Φιλοσοφική Σχολή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, θα γίνει ομιλία-συζήτηση με θέμα «Ελλάδα – Γερμανία – Αγορές» με ομιλητές τον Γραμματέα του Κινήματος Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Δημοσθένη Γεωργόπουλο.
2. Την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική της 5ης Συνέλευσης της ΕΠΙ.ΝΟ. Αττικής, καθόσον στη Συνέλευση της 22ας Φεβρουαρίου δεν υπήρξε απαρτία.
3. Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012 στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας θα γίνει ομιλία-συζήτηση με θέμα «Παγκοσμιοποίηση – Οικονομική κρίση στην Ελλάδα – Διέξοδοι», με ομιλητή το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Περικλή Νεάρχου.
4. Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία «Αντώνη Τρίτση» (παλαιών Δικαστηρίων Σανταρόζα), θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια ανδριάντα του Αγωνιστή Αλέξανδρου Παναγούλη.
5. Την ίδια μέρα (Κυριακή 11 Μαρτίου 2012) στις 3 μ.μ. προγραμματίζεται Παναττική Ολομέλεια των Σπιθών, σε χώρο που θα οριστεί έγκαιρα και σύντομα.
Παρακαλούνται οι Σπίθες και οι Ομάδες Εργασίας να αποστείλουν τα προς συζήτηση θέματα και προτάσεις στην επαναληπτική 5η Συνέλευση της ΕΠΙ.ΝΟ. Αττικής, μέχρι την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012, προκειμένου να γίνει ενημέρωση επί των θεμάτων σε όλες τις Σπίθες πριν την Συνέλευση.
Από τη Γραμματεία της ΕΠΙ.ΝΟ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Στάθης Κατσίπης
Γιώργος Αλαϊάδης
Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών "Σπίθα" - Μίκης Θεοδωράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου