Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΑΠ-Σπίθα


Ο Γιώργος Αλαϊάδης συνεχίζοντας την απαράδεκτη τακτική του, προσπαθεί να διαμορφώσει τις απόψεις των Σπιθιστών χρησιμοποιώντας χωρίς κανένα δισταγμό το ψέμα και την διαστρέβλωση των στοιχείων. Και δεν το έκανε μόνο απέναντι στους Σπιθιστές τους οποίους διαρκώς και σκοπίμως παραπληροφορεί, αλλά και απέναντι στον ίδιο τον Μίκη Θεοδωράκη στον οποίο όπως καταγγέλθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του ΠΟ.ΣΥ. απέστειλε επιστολή με μισές αλήθειες και ολόκληρα  ψέματα.

Στη συνέχεια δε είχε το θράσος να διαστρεβλώνει τις ίδιες τις απαντήσεις του Μίκη Θεοδωράκη τόσο στο θέμα των εκλογών όσο και στο θέμα της προγραμματιζόμενης από την ΕΠΙ.ΝΟ Αττικής,  Μαραθώνιας πορείας.
Εξακολουθεί αμετανόητος ακόμη και σήμερα να υποστηρίζει τις άθλιες, συκοφαντικές και λασπολογικές κατηγορίες προς μέλη του Πο.Συ.
Κατηγορίες που δεν μπόρεσε στοιχειωδώς να υποστηρίξει έστω και με ένα επιχείρημα αυτοεξευτελιζόμενος για να καταλήξει να ζητήσει υπογεγραμμένο πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων από τρεις συναγωνίστριες μέλη του Πο.Συ. που επέφερε από αυτές και την πρόταση μομφής για την διαγραφή του, πέραν της πράξης του να κατηγορήσει χωρίς κανένα στοιχείο μέλη του Πο.Συ. λασπολογώντας και συκοφαντώντας.
Μιας πρόταση διαγραφής που επί της ουσίας υποστήριξε ζητώντας να γίνει αμέσως η ψηφοφορία χωρίς να επιτρέψει σε κανένα να μιλήσει επί του θέματος αυτού, παραιτούμενος ακόμη και του δικού του δικαιώματος να απαντήσει επί των κατηγοριών για ψευδή καταγγελία, συκοφαντία μελών του Πο.Συ και απαιτώντας από μέλη του Πο.Συ. να υπογράψουν δήλωση πολιτικών φρονημάτων!
Επί της ουσίας ο Γιώργος Αλαϊάδης επεδίωξε την διαγραφή του με κάθε τρόπο, γεγονός που δεν είναι άσχετο με την θέση του Μίκη Θεοδωράκη για τις εκλογές η οποία είναι κάθετα αντίθετη από την άποψη που με κάθε μέσον προσπαθούσε να επιβάλει στο κίνημα.   
Βέβαια οφείλουμε να επισημάνουμε ότι στη σύντομη πορεία του μέσα στο Πολιτικό Συμβούλιο από τις 14 Ιανουαρίου μέχρι τις 17 Μαρτίου, στις τρεις συνεδριάσεις που συμμετείχε ο Γιώργος Αλαιάδης πρόλαβε να υποβάλει μομφές και να ζητήσει
1.Την επίπληξη δύο μελών του Πολιτικού Συμβουλίου
2.Την διαγραφή 5 Σπιθιστών και ενός αναπληρωματικού μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου
3.Την διαγραφή από το Κίνημα του Αναπληρωτή Γραμματέα
4.Την παραίτηση 5 μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας του Πολιτικού Συμβουλίου
5. Την παραίτηση 6 μελών του Πολιτικού Συμβουλίου
6. Την επίπληξη ενός μέλους του Κινήματος
Η τελευταία του αθλιότητα έγινε μετά την διαγραφή του από το κίνημα με την επιστολή που έστειλε σε Σπιθιστές, διαστρεβλώνοντας ακόμη μία φορά την αλήθεια:
Στην τελευταία συνεδρίαση του Πο.Συ που συμμετείχε, ρώτησε αν μέλος του κινήματος μπορεί να κατέβει με άλλο συνδυασμό σε περίπτωση που το ΚΑΠ δεν συμμετάσχει στις εκλογές.
Η απάντηση που πήρε ήταν: ότι αν ένα μέλος κάνει κάτι τέτοιο θα διαγραφεί από το ΚΑΠ διότι δεν μπορεί να συμμετέχει σε δύο πολιτικούς φορείς.
 Διαστρεβλώνοντας κατά την προσφιλή τακτική του την θέση αυτή «πληροφόρησε» τους σπιθιστές στους οποίους απευθύνθηκε: ότι η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου ήταν ότι οι Σπιθιστές «έχουν το δικαίωμα να βάλουν υποψηφιότητα σε άλλο (ΣΥΡΙΖΑ) κόμμα.
Η Εκτελεστική Γραμματεία εκτιμά ότι ο Γιώργος Αλαϊάδης και η αλήθεια έχουν μικρή σχέση μεταξύ τους.
Ο κύριος σκοπός του, αυτός της με κάθε τρόπο συμμετοχής στις εκλογές προκειμένου να είναι υποψήφιος, του έχει γίνει έμμονη ιδέα προς χάριν της οποίας δεν διστάζει να διαστρεβλώνει θέσεις του Μίκη Θεοδωράκη και του Πολιτικού Συμβουλίου.
Η διαστρέβλωση και η παραπληροφόρηση είναι τα μόνα όπλα στην πολιτική του φαρέτρα.
Τελειώνοντας η Εκτελεστική Γραμματεία προκειμένου να σταματήσει αυτή η διαστρέβλωση της αλήθειας για το θέμα των εκλογών περιληπτικά σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου για το θέμα αυτό:
«Αγωνιζόμαστε για την συγκρότηση  του ευρύτερου δυνατού μετώπου και εκλογικά με τις δυνάμεις που είναι αντίθετες με στις μνημονιακές πολιτικές. Στην περίπτωση που αυτό δεν επιτευχθεί τουλάχιστον των δυνάμεων που εκπροσωπούνται στο Ε.ΛΑ.ΔΑ».

Η εκτελεστική γραμματεία του ΚΑΠ-Σπίθα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου