Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ


                                    ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
                              ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΕΙΑΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟ.ΣΥ


Φίλοι – Συναγωνιστές

καλείσθε να στελεχώσετε την Επιτροπή Υγείας – Ασφαλιστικού η οποία δημιουργήθηκε με Ομόφωνη Απόφαση του ΠΟ.ΣΥ στην συνεδρίαση του της 11 Δεκέμβρη 2011.

Ομιλία με θέμα PSI & ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
Συναγωνιστές,
Την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, από τις 10.00 έως τις 15.00 διοργανώνεται εκδήλωση ανοιχτή για όλα τα μέλη των Σπιθών στην αίθουσα του Πολυκέντρου του Οργανισμού Νεολαίας και άθλησης του Δήμου Αθηναίων, επί της Λ. Αλεξάνδρας 152.

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. (ΕΛληνική ΛΑϊκή Δημοκρατική Αντίσταση) 
Μετά από πολλές σκέψεις και προβληματισμούς, ψυχική αγωνία και τεράστιο βάρος ευθύνης, αποφάσισα τελικά να σας καλέσω για να σκεφτούμε όλοι μαζί μήπως έφτασε επί τέλους η στιγμή της μεγάλης ιστορικής πρωτοβουλίας που θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και θα τους καλεί σε μια γενική εξέγερση με στόχο να δώσουμε ένα τέλος σ' αυτή τη συνεχιζόμενη εθνική κρίση που έχει καταστήσει την Ελλάδα προτεκτοράτο, που μας ντροπιάζει και που οδηγεί τον Λαό μας σε μια καθημερινή πτώση δίχως τέλος.

H ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ KAI TO AΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΩΣ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΡΑΤΟΥΣ


- του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου


Υποβοηθούμενη "αυτοκτονία" δεν είναι όρος που συνηθίζεται για κράτη. Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν τον χρησιμοποιούμε καθ' υπερβολήν, ούτε για να "εντυπωσιάσουμε" ή να κινητοποιήσουμε τον ψυχισμό του αναγνώστη. Αλλά γιατί αποτυπώνει κατά κυριολεξία τον μετασχηματισμό όπου, όπως θα δείξουμε, οδηγεί το ελληνικό κράτος η υπερψήφιση της δανειακής σύμβασης.