Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Μικρογραφία
Παρακολουθείστε τη συζήτηση των καθηγητών  Η.ΣΤΑΜΠΟΛΙΑΔΗ - ΣΠ.ΛΑΠΑΤΣΙΩΡΑ - Δ.ΠΑΤΕΛΗ στην εκπομπή " Αντιθέσεις" του Γ. Σαχίνη στο ΚΡΗΤΗ TV.

ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. (ΕΛληνική ΛΑϊκή Δημοκρατική Αντίσταση)


alt
Μετά από πολλές σκέψεις και προβληματισμούς, ψυχική αγωνία και τεράστιο βάρος ευθύνης, αποφάσισα τελικά να σας καλέσω για να σκεφτούμε όλοι μαζί μήπως έφτασε επί τέλους η στιγμή της μεγάλης ιστορικής πρωτοβουλίας που θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και θα τους καλεί σε μια γενική εξέγερση με στόχο να δώσουμε ένα τέλος σ' αυτή τη συνεχιζόμενη εθνική  κρίση που έχει καταστήσει την Ελλάδα προτεκτοράτο, που μας ντροπιάζει και που οδηγεί τον Λαό μας σε μια καθημερινή πτώση δίχως τέλος.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ & ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ!


Τα μέσα ενημέρωσης προστάτεψαν την παρέα της καταστροφής

Με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις παραθέτουμε σχολιασμό της έγκριτης δημοσιογράφου Σοφίας Βούλτεψη από την ιστοσελίδα elzoni.gr

Ο κ. Γ. Παπανδρέου είναι ο τελευταίος σ’ αυτή τη χώρα που πρέπει να διαμαρτύρεται για τα μέσα ενημέρωσης. 

Δεν υπάρχει πολιτικός επί του πλανήτου που να έτυχε τέτοιας ευνοϊκής μεταχείρισης από την πρώτη στιγμή του αρχηγικού βίου του. 

Μάχη έδωσαν τα μέσα ενημέρωσης για να τον επιβάλουν στην ηγεσία του κόμματός του. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη νίκη εκείνων των πολιτών, που παρά την τρομοκράτησή τους από την κυβέρνηση ότι θα τους κόψει τη παροχή ρεύματος, εάν δεν πληρώσουν το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, έπραξαν ακριβώς το αντίθετο, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την Ανυπακοή τους ως καθαρά πράξη Αντίστασή τους, στην πανάθλια κυβερνητική σύμπραξη υποστήριξης του Μνημονίου.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Πρόσκληση
Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας
στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 09:00πμ
για την συμπαράστασή μας στην εξ’ αναβολής δίκη των εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ,
για την κατάληψη του κτιρίου που στεγάζεται το μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ.
Η δίκη είναι καθαρά πολιτική πράξη, καθώς οι συνδικαλιστές,
όταν έκαναν την κατάληψη στο κέντρο μηχανογράφησης της ΔΕΗ,
δεν το έπραξαν για ιδία συμφέροντα,
αλλά το επέλεξαν ως πράξη κοινωνικής αλληλεγγύη για το σύνολο των Ελλήνων πολιτών.

Παραπέμπονται μερικοί προδότες να δούμε πόσοι και για τι ακριβώς


Η ΚΑΘΕΣΤΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ - του 'Οθωνα Ιακωβίδη


Είναι γνωστό πια, σε όλο τον Ελληνικό λαό, ότι η χώρα  έχει αρχίσει να κατρακυλά στο θανατηφόρο γκρεμό που την έσπρωχνε, τα τελευταία 30-35 χρόνια, η λαιμαργία των κομμάτων για  Εξουσία. Μία λαιμαργία, επάνω στην οποία πάτησε "ο ξένος παράγων" για να καλλιεργήσει ακόμη πιο αποδοτικά (γι' αυτόν) την εξάρτηση της χώρας, με το λίπασμα των δανείων, που το καθεστώς πολιτικό σύστημα χρειάζονταν για να πληρώνει, επί δεκαετίες ολόκληρες, τους έμμισθους ψηφοφόρους του, πράσινους, γαλάζιους, κόκκινους κλπ, και να μπουκώνει τους "σπόνσορες" τού κόμματος  με  τις υπερτιμολογήσεις των έργων και των κάθε  τύπου εξοπλισμών που αγόραζε το κράτος, προκειμένου μέρος αυτού του πακτωλού να  επιστρέφει στο κόμμα, σαν "δωρεά"..... (Το μοντέλο SIEMENS, με υπότιτλο "τα πιάνω και δεν με πιάνουν", που αναπτύχθηκε και τελειοποιήθηκε στο θερμοκήπιο διαφθοράς  της μεταπολιτευτικής Ελληνικής Δημοκρατίας, αποτελεί σεμινάριο που διδάσκεται εμπεριστατωμένα στα επίλεκτα μέλη της διεθνούς κυβερνώσας Ολιγαρχίας).

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΙΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤHΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ


(και ο μισθοφορικός ρόλος της εφημερίδας “Καθημερινή”)
Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
konstantakopoulos.blogspot.com
Μια ιστορική ευκαιρία για να μπει η Ελλάδα (και η Ευρώπη) στον δρόμο της πραγματικής σωτηρίας και όχι της καταστροφής της, που οι πράκτορες και απατεώνες παρουσιάζουν ως σωτηρία, εμφανίζεται τώρα. Αν είχαμε ελληνική κυβέρνηση ή αν εμφανισθούν πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη να την αξιοποιήσουν, μπορεί να ανατρέψουν όλη την κατάσταση, ανακόπτοντας την επίθεση του Χρήματος κατά των ευρωπαϊκών λαών και περνώντας στην αντεπίθεση.

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ - ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ PSI

Μικρογραφία
Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη του Νότη Μαριά στο Γιώργο Σαχίνη στην εκπομπή "Αντιθέσεις" του KΡΗΤΗ TV.

Τον Μάρτιο τα... σπουδαία

thumb

Με αφορμή τη φημολογούμενη επερχόμενη έξοδο της πατρίδας μας από το ευρώ αναδημοσιεύουμε άρθρο τoυ Δημήτρη Μυ από την ιστοσελίδα της εφημερίδας "Ποντίκι".
Τον περασμένο Σεπτέμβρη αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης σε «εμπιστευτική» συζήτηση έλεγε ότι σύμφωνα με σενάριο εργασίας που υπάρχει στο ελληνικό υπουργείο οικονομικών, σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από τη ζώνη του ευρώ, το νέο της νόμισμα θα ισούται με περισσότερα από 1500 ευρώ. Τότε, οι εν λόγω πληροφορίες εκτιμήθηκαν και αξιολογήθηκαν από το «Π» ως σκόπιμη κινδυνολογία, για να ενισχυθεί ο φόβος και η υποταγή της  ελληνικής κοινωνίας σε μια πολιτική παραμονής της χώρας στο ευρώ, με κάθε κόστος.

Δεν υπάρχει μαφία χωρίς πολιτική κάλυψη
Mε αφορμή την σύλληψη κυκλώματος στη Θεσσαλονίκη από την ΕΛ.ΑΣ, αναδημοσιεύουμε άρθρο της Σαφίας Βούλτεψη από την elzoni.gr

Όλο το ανφάν γκατέ. Πλήρης η «εκπροσώπηση» του ελληνικού κατεστημένου στον κόσμο του εγκλήματος. 

Το ΣΔΟΕ και η εφορία, οι τράπεζες μέσω στελεχών τους, η αστυνομία, η δημοσιογραφία, ο κόσμος του ποδοσφαίρου – ένας κόσμος αγγελικά πλασμένος.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1ης ΣΠΙΘΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ


Η 1η Σπίθα Κέντρου Αθήνας
σας καλεί να παρευρεθείτε στην τρίτη κατά σειρά συζήτηση με θέμα:


Οι Θέσεις του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών-Ιδεολογία και Αρχές
Αʼ μέρος


που θα γίνει τη
Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012, στις 7:00μμ,
στα γραφεία του Κινήματος,
Ερμού 7, 6ος όροφος.

Είμαι μέλος ενός κόμματος Χιλιάδες νεκροί


Αγαπητοί Συναγωνιστές

Στη Συνέλευση της ΕΠΙ.ΝΟ.-Δευτέρα,16.1.12-μου δώσατε το λόγο και μίλησα για ένα λεπτό, για τρόπους ανάπτυξης των Σπιθών.
Μετά από μένα πήρε το λόγο συναγωνίστρια και είπε ότι δημιουργώντας νέες Σπίθες με περισσότερα μέλη ομοιάζουμε με κόμμα που ζητά περισσότερες ψήφους.
Επειδή δεν μπόρεσα να απαντήσω,σας δηλώνω ότι εγώ ανήκω σε ένα κόμμα και είμαι περήφανος γι αυτό:

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ… ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ


Από harryklynn.blogspot.com

Δε χωράει στο ψέμα η αλήθεια… 
Ούτε το φως στο σκοτάδι…
Δε φτάνει ο κίβδηλος λόγος να δαμάσει τα αφηνιασμένα άλογα, να γητέψει τα τρομοκρατημένα όνειρα.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΠΗΓΗ
ονοματα και διευθύνσεις Εργολάβων της ΔΕΗ

ΚΟΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΦΤΩΧΟ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΑΝΕΡΓΟ ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου από 18-20μμ θα συνεδριάσει στα γραφεία του ΚΑΠ
η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΝΗΜEΡΩΣΗ ΕΠΙ.ΝΟ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΟΕΔ
ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΠΙΘΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Α) ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙ.ΝΟ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ :
  1. ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΤΣΙΠΗΣ 6944-280000 katsipis51@gmail.com
  2. ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΑΚΗ 6974-205375 mkmariakokaki@gmail.com
  3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΑΪΑΔΗΣ 6936-000000 radiocom@otenet.gr
  4. ΑΝΝΑ ΣΙΤΑΡΑ 6971-543007 annasitara@hotmail.gr
  5. ΑΝΘΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ 6946-134166 konstandinidou.anthi@gmail.com

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Κ.Α.Π.:Η πολιτική της κατοχικής κυβέρνησης δεν βελτιώνεται. Ανατρέπεται!


Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δηλώνει την συμπαράστασή του στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων για τα δίκαια αιτήματά τους.

Παράλληλα επισημαίνει ότι η μεμονωμένη διεκδίκηση αιτημάτων με απεργίες ξεχωριστά ανά κλάδο εργαζομένων δεν είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να αντιμετωπισθεί η πολιτική μίας κυβέρνησης που έχει αποδείξει ότι είναι αποφασισμένη να καταπατήσει κάθε δικαίωμα των εργαζομένων, που κατακτήθηκε με αγώνα και αίμα τα τελευταία 100 χρόνια.

22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ -ΟΜΙΛΙΑ &ΣΥΖΗΤΗΣΗ "Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ!"
Το Κίνημα Ανεξαρτήτων Πολιτών "ΣΠΙΘΑ - Μίκης Θεοδωράκης" διοργανώνει  ομιλία με θέμα: 
«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ!
 ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - PSI - ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ»

Οργιάζουν οι τρομολάγνοι και οι ενσπείροντες πανικό
Του ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ τ. βουλευτή, τ. ευρωβουλευτή και τ. αντιπροέδρου της ΕυρωβουλήςΘα ξεκινήσω με μία υπόθεση στην οποία προσδίδω μορφή ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ μη επιδεχόμενου αμφισβήτηση: Οι τοκογλύφοι δανειστές μας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ.

Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - τoυ Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου


O νέος Υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας μοιάζει ένας από τους σοβαρότερους, πιο συγκροτημένους Υπουργούς μιας κυβέρνησης που, βασικά, θυμίζει περισσότερο τσίρκο και θα αποτελούσε ασφαλώς ιδανική τροφή για γελωτοποιούς, αν δεν ετοίμαζε την καταστροφή της Ελλάδας με τη δράση της και, ιδίως, τα κείμενα που ετοιμάζεται να υπογράψει, το PSI, το νέο Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση, όπως τουλάχιστο προαλείφονται σήμερα. Κείμενα που, εμμέσως πλην σαφώς, στη μορφή που τα διαπραγματεύονται οι ιθύνοντες, και αρχίζοντας από την παράδοση του σημαντικότερου όπλου που διαθέτει σήμερα η Ελλάδα, της υπαγωγής του ιδιωτικού χρέους της στο ελληνικό, όχι στο αγγλικό δίκαιο, καταλύουν, εμμέσως πλην σαφώς, την ανεξαρτησία και κυριαρχία του κράτους που προέκυψε από την ελληνική Επανάσταση του 1821. Από μία άποψη μάλιστα είναι χειρότερα, γιατί δεν πρόκειται για προϊόν επιβολής ενός ξένου κατακτητή, που κατέλαβε στρατιωτικά τη χώρα, ούτε μιας ανοιχτής δικτατορίας, αλλά μιας νομότυπα, αν και σε αντίθεση με την κοινή γνώμη, διοικούσης κυβέρνησης. Το επιχείρημα ότι έτσι σώζεται η χώρα από τη χρεωκοπία και μένει στο ευρώ, είναι ψέμμα μεγαλύτερο από το "λεφτά υπάρχουν". Οι συμφωνίες αυτές κατοχυρώνουν νομικά τα συμφέροντα των Πιστωτών, καθιστώντας ευκολότερη και τη χρεωκοπία και την αποβολή της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΠΙΘΑ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


Η 1η Σπίθα Κέντρου Αθήνας έχει ξεκινήσει κύκλο μαθημάτων-συζητήσεων σχετικά με τις Διεθνείς Σχέσεις. 

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στη δεύτερη συζήτηση, με θέματα: 

ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ - Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου


Τα ψέμματα Παπαδήμου και οι ευθύνες Σαμαρά (και αριστεράς)

Ζούμε τώρα στην Ελλάδα μια συνωμοσία σιωπής ως προς τα ουσιώδη, περίσπασης στα δευτερεύοντα και παραπλάνησης, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έγκλημα του Μαίου 2010. Τα ουσιώδη είναι το PSI, το νέο Μνημόνιο και η Δανειακή, το εμπάργκο πετρελαίου από το Ιράν. Θέμα ημερών ή εβδομάδων η υιοθέτησή τους, αρχής γενομένης από το, δυσχερώς αντιστρέψιμο εκ των υστέρων. έγκλημα εθνικής προδοσίας που θα συνιστά η παράδοση, αυτές τις μέρες, του σημαντικότερου όπλου της Ελλάδας, της υπαγωγής των ελληνικών ομολόγων στη δικαιοδοσία του αγγλικού δικαίου και μη ελληνικών δικαστηρίων, έναντι μη βιώσιμης συμφωνίας αναδιάρθρωσης του χρέους.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ, Γράφει ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΝΕΑΡΧΟΥ Πρέσβυς ε.τ.


Δεν αποτελεί λύση η πλήρης υποθήκευση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας έναντι μερικής περικοπής του χρέουςΕκ των υστέρων μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι η Ελλάδα διέπραξε πολύ μεγάλο σφάλμα που δεν προχώρησε εξαρχής, από το 2009, σε αναδιάρθρωση του χρέους της.

Μίκης Θεοδωράκης:«Το σύστημα εξουσίας έχει σαπίσει και δηλητηριάζει το έθνος»


Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης Real.gr

«Το σύστημα εξουσίας έχει σαπίσει. Είναι ένα απόστημα που δηλητηριάζει το σώμα του έθνους», προειδοποιεί με συνέντευξή του στην «Real news» ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης και επικεφαλής του μετώπου της Ελληνικής Λαϊκής Δημοκρατικής Αντίστασης (ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.) Μίκης Θεοδωράκης. «Μοναδική λύση είναι να ξηλώσουμε τις ράγες πάνω στις οποίες βαδίζει η χώρα, δηλαδή τη ζώνη εξάρτησης», τονίζει, επισημαίνοντας πως «το μόνο που μπορεί να κάνουν οι εκλογές είναι να αλλάξουν τον μηχανοδηγό και τη θέση των κομμάτων στα βαγόνια που ακολουθούν». Παράλληλα, κατηγορεί τον Λουκά Παπαδήμο ότι εξυπηρετεί τους ξένους.

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Μίκης Θεοδωράκης «Η χώρα είναι ήδη χρεοκοπημένη»«Μοναδική λύση είναι να ξηλώσουμε τις ράγες πάνω στις οποίες κινείται η χώρα, δηλαδή την ξένη εξάρτηση» δήλωσε ο μουσικοσυνθέτης και επικεφαλής του Μετώπου της Ελληνικής Λαϊκής Δημοκρατικής Αντίστασης, Μίκης Θεοδωράκης στη διάρκεια συνέντευξής του.