Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας!


Η Σπίθα μας Αγώνα Ελληνικού θα επιθυμούσε στην διεύθυνση gvam44@yahoo.com να μην λαμβάνει ηλ. μηνύματα από άλλες Σπίθες και Σπιθιστές, τα οποία ως επί το πλείστον έχουν χαρακτηριστικά εσωστρέφειας.

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Μίκης Θεοδωράκης


 alt
Υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία με στόχο την ολοκλήρωση της καταστροφής της χώρας μου. Ξεκίνησαν από το 1975 με στόχο τον νεοελληνικό πολιτισμό, συνέχισαν με την διαστροφή της νεότερης ιστορίας μας και της εθνικής μας ταυτότητας και τώρα προσπαθούν να μας εξαφανίσουν και βιολογικά με την ανεργία, την πείνα και την εξαθλίωση. Εάν ο ελληνικός λαός δεν ξεσηκωθεί σύσσωμος για να τους εμποδίσει, ο κίνδυνος για την εξαφάνιση της Ελλάδας είναι υπαρκτός. Εγώ την τοποθετώ μέσα στα δέκα επόμενα χρόνια. Από μας θα μείνει μόνο η μνήμη του πολιτισμού μας και των αγώνων μας για την ελευθερία.

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12/2/2012


ΑΦΙΞΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 


Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, του ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ και χιλιάδων διαδηλωτών στην πλατεία Συντάγματος

alt
Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κ.Α.Π. - Σπίθα  καταγγέλλει την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του  Μίκη Θεοδωράκη, του Μανώλη Γλέζου και χιλιάδων διαδηλωτών στην πλατεία Συντάγματος,  με την απρόκλητη χρήση χημικών, σε μια στιγμή όπου δεν υπήρχε το παραμικρό επεισόδιο.

Εκπομπή: Το Βατοπέδι σε νούμερα


Το Βατοπέδι σε νούμερα from Kouti Pandoras on Vimeo.Τον Σεπτέμβριο του 2008 το «Κουτί της Πανδώρας» αποκάλυψε το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Ένα από τα πιο γνωστά μοναστήρια του Αγίου Όρους, με την καθοδήγηση του Εφραίμ, διεκδίκησε τη λίμνη Βιστωνίδα από τους αγρότες και το Δημόσιο. Όταν έχασε νομικά τις διεκδικήσεις, κινητοποίησε τον ίδιο τον κρατικό μηχανισμό, υπουργούς προκειμένου με παράνομες υπουργικές αποφάσεις να πάρει όσα ήθελε. Και όχι μόνο αυτό. Αφού πήρε τις εκτάσεις όπου θα έκανε εκκλησιαστικά ιδρύματα και σχολές, τις αντάλλαξε με οικόπεδα φιλέτα σε όλη την Ελλάδα.